فراخوان پذیرش مقاله در نشریه‌ی مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی

دکتر جلالی، سردبیر این نشریه با اعلام این خبر گفت: نشریه "مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی" یک نشریه علمی- پژوهشی است که در زمینه انواع سازه های زیرزمینی عرضه می شود.

دکتر سید محمد اسماعیل جلالی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود، رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان و سردبیر این نشریه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: نشریه‌ی «مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی » یک نشریه علمی- پژوهشی است که با همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن تونل ایران، به مدیر مسئولی دکتر احمد رمضان‌زاده، در زمینه‌ی انواع سازه‌های زیرزمینی به صورت دو فصلنامه به جامعه علمی عرضه می شود و بستر مناسبی برای انعکاس پژوهش ها و یافته های جدید علمی و پژوهشی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان است .

وی ضمن دعوت از اندیشمندان، استادان و پژوهشگران این عرصه جهت ارسال آثار و نوشته های بدیع علمی و پژوهشی خود، خاطر نشان کرد: نشریه «مهندسی تونل و فضاهای زیرزمینی »در محورهایی نظیر سازه‌های نیروگاهی، مغارهای ذخیره‌سازی، سازه‌های دفاعی و فضاهای معدنی دست ‌نوشته می‌پذیرد و دانشجویان فعال در این عرصه نیز می توانند با این نشریه همکاری علمی داشته باشند.

دکتر جلالی با معرفی وب‌سایت نشریه به نشانیhttp://tuse.shahroodut.ac.ir برای آشنایی و کسب اطلاعات بیش‌تر به علاقه مندان، اظهار امیدواری کرد که انتشار این نشریه گامی در راستای پیشرفت و توسعه صنعت تونل سازی و سازه های زیر زمینی کشور باشد.

شماره پیامک دفتر نشریات: 3000527333

جهت ارتباط با کارشناس دفتر نشریات و مدیر سایت journaladmin@shahroodut.ac.ir